NaGrani: dokonalost v detailech

NaGrani je ruská dýmkařská společnost. Její sídlo leží v městě Iževsk ve středním Rusku. Město je známé svými zbrojařskými a automobilovými závody a nyní i výrobou vodních dýmek a příslušenství. NaGrani má totiž přímo ve městě vlastní výrobu, kde osobně dohlíží na vývoj a tvorbu výrobků a dodržování vysoké kvality. I proto se této značce podařilo během několika let vybudovat solidní jméno, které má v dýmkařském světě dobrý zvuk. 

Minimalistická perla mezi dýmkami

V čem spočívá kouzlo jejich dýmek? Jejich dosavadní kolekce má zatím pouze dva modely, a to NaGrani M1 a NaGrani Palka, které mají v podstatě velmi podobnou stavbu. Dýmky NaGrani tvoří 12 dílů, které do sebe přesně zapadají a dají se rychle složit a rozložit. Každý kus je vyroben z nerezové oceli značky AISI - 304, jenž zaručuje trvanlivost a spolehlivost vodní dýmky a usnadňuje péči o ni. Základním vybavením je také difuzor pro potlačení hluku při kouření a především pomáhá regulovat tah. Vodní dýmky jsou vybavené vertikálním zpětným ventilem.

Na konci downstemu jsou 2 zářezy pro kontrolu hladiny vody ve váze. Srdce vodní dýmky má speciální otvor, který slouží jako držák náustku. Oba modely jsou dodávány s těsněním a hodí se k většině moderních váz z nichž doporučujeme BigMaks Base.

Minimalistický design vodních dýmek dokonale zapadne do každého interiéru. Model Palka je čistý a jednoduchý pro milovníky prostých a vzdušných prostorů, zatímco model M1 je obohacen o dekorativní prvek koule. Na své si přijdou i milovníci mini vodních dýmek. Z těla lze totiž část odmontovat a tím dýmku zmenšit na cestovní model, přičemž ovšem nedojde ke ztrátě kvality.

Nagrani prodejna Brno 09-21-5

Heat Management a zachytávač melasy – NaGrani 

U dýmek to nekončí a NaGrani rodina se nepochybně bude rozrůstat, zatím jsou jejich nejvýraznějšími produkty tyto dva. 

HMD je vyrobený z nerezové oceli AISI - 304 a hodí se téměř ke všem korunkám a vodním dýmkám. Díky vlastnostem materiálu a bodovému uspořádání otvorů dokonale udržuje a distribuuje teplotu a vytváří tak ideální podmínky pro zahřívání tabáku.

Zachytávač melasy zabraňuje vniknutí tabákových listů a tabáku do do vázy a těla vodní dýmky. Díky tomu zůstává voda ve váze čistá, což zlepšuje kuřácký zážitek a usnadňuje čištění dýmky. NaGrani zatím vyrobili dva modely lapačů melasy M1 a M2. Zařízení je totiž na závit namísto běžného trnu, proto je důležité si zkontrolovat kompatibilitu s vaší dýmkou. 

Vodní dýmky i příslušenství jsou dodávány ve značkových dřevěných krabicích s logem výrobce. Tato balení jsou dalším důkazem preciznosti značky. Jsou odolná a vhodná pro přepravu i skladování. Navíc vypadají reprezentativně díky čemuž se dýmkařské vybavení NaGrani může stát i krásným dárkem.

Vzhledem k vysoké kvalitě výrobků jsou vodní dýmky a příslušenství NaGrani vhodné nejen pro domácí dýmkaře, ale také pro podniky.

 

Nagrani prodejna Brno 09-21-9

Používáme ověření věku Adulto