Blade Hookah - Pořádně ostré dýmky

Blade, kdo si vybaví komiksového upírobijce ve filmové verzi ztvárněného Wesley Snipesem, rozhodně není vedle. Ruská značka vodních dýmek začala v roce  2017 výrobou dýmky inspirované právě tímto hrdinou a jeho dýkami. A nezůstalo jen u toho.

 

Po svém vstupu na trh se Blade Hookah rychle etablovala jako jeden z předních výrobců dýmkařského příslušenství - a právem. Zvolila totiž cestu luxusu a svým výrobkům vtiskla kromě kvalitního zpracování i elegantní design. V roce 2019 pak při zadostiučinění v podobě prestižního ocenění John Calliano Awards.

 

Značka se stala synonymem kvalitně zpracovaného příslušenství, které kromě ikonických kleštiček zahrnovala také pokery, tarbuše a ochranné mříže.

Asi největší peckou, se kterou Blade Hookah vyrukovali je jejich zachytávač melasy. Toto zázračné zařízení chrání dýmku před zanášením, čímž zlepší její chuť, funkčnost i životnost. Zachytávač je vyroben z eloxovaného hliníku, skládá se ze dvou částí, které jsou na závit a dodává se v několika různých barvách a vzorech. Jeho největší výhodou je ale univerzálnost. Lehce ho nasadíte téměř na každou moderní dýmku. 

otevření-hz-na-chodově-28_optimized

Tento tah se značce skutečně vyplatil a v obrovské konkurenci ruských značek se zařadila mezi ty nejvyhledávanější. A tak logicky přišel čas na nový model dýmky, a protože v Blade Hookah si potrpí na to nejlepší a nevypouští nový model každý týden, vyhráli si se všemi detaily a vypustili opravdový Rolls Royce mezi dýmkami. Blade Hookah One M je vyrobena z nerezové oceli, hliníku a potažená vrstvou titanu. Velmi důležitým aspektem je možnost rozložení pro snadný převoz pohodlné čištění. Má nastavitelný difuzor a díky magnetickému konektoru k ní jednoduše připojíte hadici. Zpětný ventil vodní dýmky je navržen tak, že kouř je vyfukován otvory v srdci těla směrem k tácku. Tácek je dostatečně velký a obsahuje zlatou mřížku, takže uhlíky na něm nezhasínají (vzduch se k nim dostane i ze spodní strany).  Korunou všeho je pak pochopitelně zachytávač melasy, který je u tohoto modelu součástí dýmky a lehce ho odšroubujete kvůli čištění. Dýmka se vyrábí ve třech barevných variantách a dodává se v balení s neméně stylovým náustkem

 



Výrobky značky Blade Hookah představují nejmodernější, designové a technologické produkty na světovém trhu s vodními dýmkami. Značka je všeobecně uznávána jako jedna z nejmodernějších a nejúspěšnějších na trhu, což potvrzují opakovaná vítězství na různých dýmkařských akcích.



Používáme ověření věku Adulto