S vodní dýmkou na cestách

Je tady léto – hlavní sezóna cestování. Ať už míříte na dovolenou, túru do přírody, k vodě nebo třeba s přáteli na festival, určitě se nechcete omezovat ve své dýmkařské vášni. Kvalitní “cestovní” vodní dýmky ale existují a my vám dáme tipy na ty nejlepší.


 

HoneySigh

Začněme se značkou HoneySigh, která vtrhla na trh poměrně nedávno. Velká část jejich modelů má elegantní design, zároveň jsou ale malé a přímo stvořené pro časté přenášení. Dýmky jsou stabilní, vyrobené z nerezové oceli a kvalitně zpracované. Výška u mini modelů je do 35 cm. Profukování probíhá přes systém pěti ventilů populárním vertikálním stylem. Příjemná je rovněž cena, jež se pohybuje od dvou do čtyř tisíc korun.

Z populárních cestovních modelů doporučujeme například HoneySigh mini Exclusive Dragon&Tiger nebo HoneySigh mini Urban.

 

DSH

Značka DSH z ruského Krasnodaru vyrábí exkluzivní dýmky z nerezové oceli s dřevěným obložením. Nevyhýbá se však ani menším cestovním modelům s výškou do 50 cm. Kromě elegantního designu nabízí odnímatelný difuzor, díky kterému si jednoduše určíte sílu tahu.

Na výlety jsou vhodné modely DSH Nice Steel a DSH Mini.

 

Snímek obrazovky 2021-07-09 v 17.28.27

Maklaud

Vodní dýmky Maklaud vynikají všestranností, kvalitou a precizním designem s charakteristickou lebkou. Dokonale zpracované komponenty do sebe krásně zapadají a skvěle těsní. Přes zmíněné designové provedení, pro než jsou dýmky Maklaud ceněné, se vyznačují také vysokou odolností. I proto mohou být ideálním průvodcem na vašich cestách, na které doporučujeme zejména model Maklaud Dzen F/ Skull K. 

 

Hawk Hookah

Dalšími na seznamu jsou dýmky od Hawk Hookah. Nová značka nabízí kompaktní dřevem obložené tělo s jednoduchým a nevtíravým designem. Dýmky mají jedinečný zpětný ventil. Při vyfukování odvádí kouř dovnitř trubky a ten následně vychází z talířku, který se skládá ze dvou desek, z nichž horní zakrývá vypouštěcí ventil. To vše vytváří impozantní efekt dýmu přetékajícího přes okraje talířku. Dovolenou si můžete dopřát například s dýmkou Hawk Hookah Green Black.

 

NUBE

Tato značka na sebe nejvýrazněji upozornila patentovaným systémem profukování u modelů Nube Unique. Vyrábí kvalitní, odolné a dostupné modely, které jsou ideální pro letní party u bazénu nebo v parku. Především nejnovější model NUBE Junior v sedmi barevných provedeních je ideální volbou pro letní tah. Tyto dýmky kombinují nerezovou ocel a potravinářský silikon ve spodní části srdce dýmky, který umožňuje dýmku vsadit přímo vázy bez nutnosti dalšího těsnění. Výhodou je také jednoduchá údržba.

 

Všechny dýmky si můžete prohlédnout na našem e-shopu nebo na prodejnách Hookah Zone v Brně a Ostravě. 



Používáme ověření věku Adulto